wille1

Att köpa bilder

Nu är det ju så att jag tar mina egna bilder och då behöver jag inte anlita någon bildbyrå för att köpa mina bilder, men hade det varit så att jag hade behövt göra det så hade jag nog valt en av de bättre och mest betryggande ställen att köpa bilder från. Det finns en del ställen att välja på men jag rekommendera att ni köper dem från johner.se. Det är en betrodd och bra byrå, det är till och med så att jag fundera på att sälja mina bilder ditt. Det kanske inte så att de håller måttet men man kan ju alltid försöka och hoppas på det bästa . Men då kommer den stora haken vilka bilder ska man välj att sälja då, det är ju inte så att jag tagit en bild utan det är ju några tusen bilder som tagits och det kommer bara bli mer och mer ju längre tiden går.

Bjuder på några bilder från helgen!
wille

wille1