catred

Min första canvas

catredCanvas är något som alltid har lockat mig men många gånger så har det fallit på att det antingen är för dyrt eller så hittar man inget ställe där man kan framkalla tillräckligt billigt för att det ska löna sig att gör det online. Hos Canvasonline så kan jag jämföra de olika ställen som jag hittar på nätet, på det här sättet kan jag se vilka storlekar de har och vilket som är det billigaste priset. Det går att hitta bra med inspiration och idéer hos dem för egna canvastryck.

För den canvastavlan som jag gjort har jag använt Canvasonline för att kunna jämföra priser och frakt. Mitt val blev Canvas of Sweden som hade det bästa priset, bästa frakten och storleken jag letade efter. Det tog mig bara två dagar för att ha det i handen så det måste nog varit en av de snabbaste leveranser jag varit med om. Motivet är den röde katten som jag fotade i Sörby, den stod och tittade på mig och när jag tog upp kameran för att fota honom så var det som den poserade för mig. Klart han förtjänar att hamnar på en tavla.

  • Anna

    Riktigt snygg tavla på en fin katt….