DSC_0183

Skriva ut foton

DSC_0183
När jag valde skrivare för att kunna skriva ut mina bilder så blev det en Brother och sen fick ekonomin avgör hur bra den skulle vara , men just DCO-J125 fungera bra tycker jag för mig och den är även ytterst enkel att byta patroner på, utskrifterna blir bra både på vanligt papper och på fotopapper och utan ränder som det oftast blir med bläckstråleskrivare. Men som många vet så blir det dyrt i längden att köpa patroner och skriver man ut så mycket som jag gör så går det åt ett par patroner samt så måste man byta 4 st patroner på den här skrivaren. Men vill man ha fina utskrivna foton så får det kosta lite extra, men det behöver ju inte kosta en halv förmögenhet att byta patroner. Mitt tips är att leta sig in på Handyink och köpa sin patroner då de både är bra och billiga på dem.